{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Cooper Vision

Avaira Vitality Toric

Månadslins för astigmatism med långvarig komfort och prestanda

Avaira vitality toric är en kontaktlins för astigmatism med långvarig komfort och prestanda.
  • Utbytesintervall: månadsvis
  • Optimerade för astigmatism
  • Silikonhydrogel-material + UV-skydd*
  • Utformade för friskare ögon
  • Naturligt vätbara vilket minskar eventuellt behov av återfuktande droppar

Om astigmatism får dig att uppleva suddig eller förvrängd syn när du tittar på föremål på långt eller nära håll kan CooperVision Avaira® Toric vara lämpliga för dig och dina ögon. Avaira toric-linser har optimerad linsgeometri. Det är en mångfasetterad design som ser till att dina kontaktlinser är stabila, fungerar korrekt och är bekväma. Såväl på nära håll som på avstånd kommer du att uppleva god syn anpassad efter dina unika behov.

Exceptionellt syregenomsläppliga och med hög vätskehalt.
Avaira toric är försedda med vår exklusiva Aquaform®-teknologi. Ger detta en kontaktlins som släpper igenom syre till dina ögon och håller sig naturligt fuktig för en långvarig komfort hela dagen och under linsens hela livslängd. Som extra bonus hjälper dessa linser också till att blockera skadlig UV-strålning. (UV-absorberande kontaktlinser ersätter inte skyddande UV-absorberande ögonskydd, t.ex. UV-absorberande glasögon eller solglasögon, eftersom de inte helt täcker ögat och omkringliggande områden. Kunden bör fortsätta använda UV-absorberande ögonskydd enligt rekommendation.)

Användning
Dessa månadslinser används på dagtid i upp till en månad i sträck. Månadslinserna ska tas ut och rengöras med linsvätska varje kväll för att sedan sättas in igen följande morgon.
Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.