{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Johnson & Johnson

Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism är en torisk lins för dig som vill ha extra bra komfort och reducera torrhetssymptom mot slutet av dagen.

Acuvue Oasys for Astigmatism är en torisk lins från Johnson & Johnson, för dig som vill ha extra bra komfort och reducera torrhetssymptom mot slutet av dagen. Linsen är tillverkad i ett silikonbaserat material som ger dina ögon mer syretillförsel än en traditionell lins, vilket resulterar i vitare och friskare ögon. Tack vare dess unika ASD-design stabiliseras linsen snabbt på ögat så att du aldrig ska behöva uppleva att linsen ”rör” på sig när du blinkar. Linsen innehåller även Johnson & Johnsons patenterade fuktgivande system, Hydraclear Plus – en teknik som ger linsen en mer fuktgivande och friktionsreducerande upplevelse, för optimal komfort från tidig morgon till sen kväll. Linsen blockerar även mot skadliga UV-strålar, men för att skydda sig maximalt mot solens starka strålar ska linserna alltid bäras tillsammans med högkvalitativa UV-blockerande solglasögon och gärna en solhatt.

Användning
Dessa veckolinser kan användas på två olika sätt. Antingen används linserna dygnet runt i upp till en vecka, eller så används kontaktlinserna på dagtid i upp till två veckor. Om linserna används som tvåveckorslinser ska de tas ut och rengöras med linsvätska varje kväll för att sedan sättas in igen följande morgon.
Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.