{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Cooper Vision

Biofinity Multifocal

Multifokal lins för dygnet-runt användning från Cooper Vision


Vi lagerhåller de flesta kontaktlinser men gällande vissa multifokala linser kan det medföra något längre leveranstid då dessa är beställningsvara. Har du frågor gällande detta är du välkommen att vända dig till vår kundtjänst.

Biofinity Multifocal ingår i Biofinity familjen och tillverkas av det revolutionerande materialet Aquaform, som låter mer syre passera genom linsen till ögat. Det är välkänt att för de allra flesta kontaktlinsbärare innebär ett större syregenomsläpp friskare, vitare ögon.

Biofinity Multifocal innehar och bibehåller också en hög vätskehalt som säkerställer att linsen förblir mjuk och flexibel vilket innebär verklig komfort både under dagen och natten. Genom att kombinera den perfekta vätskebalansen och exceptionellt hög syrehalt känns Biofinity Multifocal nästan som att inte ha någon lins alls i ögat. Utan att använda sig av tillsatser, överdrag eller ytbehandlingar erbjuder Biofinity Multifocal riktig komfort och tillåter ditt öga att andas på ett naturligt sätt. Detta gör ditt kontaktlinsbärande enklare, bekvämare och ger dig friheten att problemfritt använda linser varje dag.

Varför tvingas ta fram läsglasögon eller hindras av traditionella bifokala kontaktlinser bara för att du är över 40? Biofinity Multifocal har en tydlig (och bekväm) fördel och ger dig fokus på alla avstånd.

När vi når 40–45-årsåldern mister våra ögon förmågan att fokusera på föremål på nära håll – särskilt under dåliga ljusförhållanden, till exempel när det gäller att läsa menyn på en restaurang. Detta kallas presbyopi och är något som drabbar alla.

CooperVision Biofinity® multifocal är försedda med Balanced Progressive™ Technology, vilket gör det möjligt för dig att se på nära håll, på avstånd och allt däremellan – och alltid med skärpa och komfort. Biofinity Multifocal kan användas i upp till 30 dagar i ett sträck.

Användning
Dessa dygnet-runt-linser används dygnet runt i upp till 30 dygn i sträck.
Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.