{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Johnson & Johnson

Acuvue Oasys

Acuvue Oasys linser är tillverkade av ett unikt material, s.k. 'hydraclear plus', med en mjuk och flexibel form som också är UVA- och UVB-skyddande.

Acuvue Oasys kontaktlinser är tvåveckorslinser, tillverkad i ett unikt, fuktgivande material vid namn HYDRACLEAR™ PLUS . Detta garanterar överlägsen syretillförsel till ögonen, och bidrar till att ögonen inte bara känns mindre trötta och torra, utan även ser friskare och klarare ut. Även om du vistas i torra miljöer där kontaktlinser vanligtvis börjar kännas obekväma efter ett par timmar, kommer du uppleva att dina Acuvue Oasys känns nyrengjorda hela dagen. Dessa kontaktlinser har också högst UV-blockering av alla kontaktlinser på marknaden. Dessutom är Acuvue Oasys ljust blåtonade för att vara lättare att hantera, något som dock inte syns så fort dessa kontaktlinser satts i ögat.

Användning
Dessa veckolinser kan användas på två olika sätt. Antingen används linserna dygnet runt i upp till en vecka, eller så används kontaktlinserna på dagtid i upp till två veckor. Om linserna används som tvåveckorslinser ska de tas ut och rengöras med linsvätska varje kväll för att sedan sättas in igen följande morgon.
Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.