{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Johnson & Johnson

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism är en endagslins med hög komfort och bra återfuktningsegenskaper för optimalt linsbärande från morgon till sen kväll!

För en fuktig och fräsch kontaktlinskänsla från morgon till sen kväll!

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism korrigerar astigmatism och hjälper dina ögon att kännas fuktiga och fräscha även efter en lång dag.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism är en kontaktlins som gör att dina ögon känns fräscha och sköna från morgon till sen kväll. Den är tillverkad med LACREON-teknologin som innehåller ett fuktrikt ämne, vilket gör att fukten behålls i linsen under hela dagen. Detta gör att endagslinsen 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism har ännu fler komfortfördelar än 1-Day Acuvue.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism – för långvarig komfort.

Känner du igen dig? • Har du någon gång varit tvungen att ta ut dina linser innan din dag är slut? • Har du känt obehag av linserna medan du är på bio, i restaurangen eller på flyget? • Önskar du att dina endagslinser skall kännas lika fräscha och sköna från morgon till sen kväll?

Då är det dags att ta reda på vad 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism kan göra för dig.

Du som använder 1-Day Acuvue for Astigmatism kan byta till 1-day Acuvue Moist for Astigmatism utan ny tillpassning!

Användning
Dessa endagslinser används vid ett tillfälle i max en dag och kastas där efter. Dagslinser är både bekväma och hygieniska att använda eftersom man sätter in ett nytt och fräscht par kontaktlinser varje dag.
Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.