{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Johnson & Johnson

1-Day Acuvue TruEye

1-Day Acuvue TruEye är världens första endagslins i silikonhydrogel material, för dig med extra höga krav på både komfort och hälsosamt linsbärande.

1-Day Acuvue TruEye från Johnson & Johnson är den första kontaktlinsen i världen som kombinerar överlägsen syregenomsläpplighet, bästa UV-skydd och ultramjuka HYDRACLEAR 1-teknologin i en endagslins. Ingen annan lins är bättre utrustad för att hjälpa dig och dina ögon att möta de dagliga utmaningarna i en modern livsstil.
1-Day Acuvue TruEye är idealiska om du:

• Är ute efter kontaktlinser som är speciellt utformade för de krav som ställs för att dina ögon ska må bra i en modern livsstil

• Lever livet fullt ut och behöver kontaktlinser som kan hänga med

• Vill använda kontaktlinserna hela dagar och sena kvällar, men även om du bara vill använda dem några dagar i veckan

1-Day Acuvue TruEye är en endagslins som ska användas under en dag och sedan kastas. Följ alltid din optikers rekommendationer för hantering och användande.

Användning
Dessa endagslinser används vid ett tillfälle i max en dag och kastas där efter. Dagslinser är både bekväma och hygieniska att använda eftersom man sätter in ett nytt och fräscht par kontaktlinser varje dag.
Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.