{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Bausch & Lomb

Ultra

Ultra är en månadslins bestående av en silikonhydrogel med MoistureSeal-teknologi, perfekt för dig som spenderar mycket tid framför skärmen.

Ultra är en månadslins bestående av en silikonhydrogel med MoistureSeal-teknologi, som behåller fukten. Tack vare sin unika utformning släpper ULTRA igenom syre på ett mycket bättre sätt än tidigare linser. ULTRA är speciellt framtagen för dig som spenderar mycket tid framför skärmen och vill ha en lins med överlägsen komfort och synkvalité.

Faktum är att vi använder skärmar mer och mer och de har blivit en naturlig, effektiv och underhållande del av vår vardag. När vi sitter framför skärmen, blinkar vi 66% mindre och det kan göra att dina linser förlorar fukt snabbare. Därför kan de kännas suddiga och obekväma efter en stund framför datorn eller telefonen. ULTRA med MoistureSeal-teknologin är gjord av ett material som återfuktar ögat upp till 16 timmar, det är perfekt för dig som använder mycket mobil, dator eller läsplatta både privat och i arbetet. Tack vare sitt material och teknologi ger ULTRA en överlägsen komfort och synkvalitet.