{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Cooper Vision

Proclear Multifocal

Multifokal, fuktbevarande månadslins


Proclear Multifocal

Behöver du multifokal synkorrigering (men vill hålla det hemligt)?

I 40–45-årsåldern börjar våra ögon mista förmågan att fokusera på föremål på nära håll. Det här kallas för presbyopi och är en naturlig del av åldrandet. Men det betyder inte att du måste börja använda mormors gamla bifokala glasögon. Njut istället av den komfort och frihet du får med CooperVision Proclear® Multifocal. Med dessa mjuka, flexibla kontaktlinser får du god syn – oavsett om du sms:ar på mobilen, jobbar på datorn eller letar efter rätt gatuskylt som finns där, nånstans…

Tack vare deras PC Technology™ blir vattenmolekylerna en del av din Proclear Multifocal kontaktlins, vilket motverkar torrhet på ett naturligt sätt. Proclear är faktiskt de enda kontaktlinser som godkänts av amerikanska FDA för påståendet: "kan ge ökad komfort för kontaktlinsanvändare som upplever lätt obehag eller symtom på torrhet vid linsanvändning".

Proclear Multifocal är en månadslins som bevarar fukten med 96 % under dagen, även efter tolv timmars användning och som kan hjälpa till att motverka ögontorrhet när du använder kontaktlinser.

Vi lagerhåller de flesta kontaktlinser men gällande vissa multifokala linser kan det medföra något längre leveranstid då dessa är beställningsvara. Har du frågor gällande detta är du välkommen att vända dig till vår kundtjänst.