{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Cooper Vision

Proclear 1 day multifocal 30p

Progressiv dagslins från Cooper Vision

Proclear 1 day multifocal från Cooper Vision
En dagslins som ger dig fokus på nära håll, på avstånd och allt däremellan!

Om du är mellan 40 och 45 år har du kanske märkt att du börjat se suddigt när du tittar på föremål på nära håll. Detta kallas presbyopi och är något som drabbar alla. Med CooperVision Proclear® 1 day multifocal kan du nu få den goda syn du behöver, oavsett om du läser e-posten i mobilen, jobbar vid datorn eller försöker läsa en reklamskylt på långt håll. Och eftersom de är endagslinser får du också ett nytt fräscht par varje dag – definitivt en bonus om du på grund av allergier får kliande ögon när du använder kontaktlinser.

Naturlig motverkan mot torrhet
Tack vare vår PC Technology™ blir vattenmolekylerna en del av din Proclear 1 day multifocal-lins, vilket motverkar torrhet på ett naturligt sätt. Proclear är faktiskt de enda kontaktlinser som godkänts av amerikanska FDA för påståendet: "kan ge ökad komfort för kontaktlinsanvändare som upplever lätt obehag eller symtom på torrhet vid linsanvändning". !

  • Bevarar fukten med 96 % under dagen, även efter tolv timmars användning
  • Ger god syn på alla avstånd
  • Kan hjälpa till att motverka ögontorrhet när du använder kontaktlinser

Användning:
Dessa endagslinser används vid ett tillfälle i max en dag och kastas där efter. Dagslinser är både bekväma och hygieniska att använda eftersom man sätter in ett nytt och fräscht par kontaktlinser varje dag.
Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.