{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Alcon

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal 30p

Progressiva endagslinser som korrigerar din åldersynthet

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal är en endagslins från Alcon för klar syn på alla avstånd, från nära till långt bort och som ger optimal komfort från morgon till kväll. Linsen har en smörjande, återfuktande och uppfräschande fukteffekt som verkar vid varje blinkning och minskar risken för torra och irriterade ögon vid slutet av dagen. Dailies AquaComfort Plus är Multifocal utformade med extra tunna kanter vilket gör att de är lätta att sätta in och ger långvarig komfort.

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal är framtagen till personer med presbyopi (oförmåga att fokusera föremål på nära håll) och som för närvarande inte bär kontaktlinser eller som inte är nöjda med sina nuvarande kontaktlinser.

Användning
Dessa endagslinser används vid ett tillfälle i max en dag och kastas där efter. Dagslinser är både bekväma och hygieniska att använda eftersom man sätter in ett nytt och fräscht par kontaktlinser varje dag. Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.

Vi lagerhåller de flesta kontaktlinser men gällande vissa multifokala linser kan det medföra något längre leveranstid då dessa är beställningsvara. Har du frågor gällande detta är du välkommen att vända dig till vår kundtjänst.