{{c.message}}
    l
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Alcon

FreshLook One Day Color

FreshLook One Day Color är färgade endagslinser som bygger på samma teknologi som Focus Dailies.

Freshlook One Day Color från Ciba Vision är färgade endagslinser med hål för pupillen som bygger på samma teknologi som den mycket populära endagslinsen Focus Dailies. För kunder som redan använder Focus Dailies, krävs därför ingen ny tillpassning om man skulle vilja testa färgade linser för en dag/kväll.

Freshlook One Day Color ger dig allt som endagslinser kan ge. Tunna och behagliga linser som ger bästa komfort hela dagen. Inget krångel med rengöring och nya linser varje dag för absolut bästa synskärpa. Freshlook One Day Color tillverkas i styrkor från -0,5 till -6,0 och finns i 4 olika färger, blue, green, grey och pure hazel.

FresLook One Day Color linserna förstärker befintlig ögonfärg för en mer naturlig look, den förändrar alltså inte ögats färg. Effekten av färgen är beroende av ögats naturliga färg. Matcha därför färgvalet med din egen ögonfärg för bästa resultat.

Användning
Dessa endagslinser används vid ett tillfälle i max en dag och kastas där efter. Dagslinser är både bekväma och hygieniska att använda eftersom man sätter in ett nytt och fräscht par kontaktlinser varje dag.
Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.