{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Alcon

DAILIES TOTAL1 Multifocal 30p

Dagslins med extremt hög komfort för ålderssynthet

DAILIES TOTAL1 Multifocal är en dagslins för dig som enbart nöjer dig med det bästa. Den unika teknologin i den här linsen ger en produkt som är svårslagen i fråga om komfort och kvalitet. Linserna är de första på marknaden med en optimerad, graderad vattenhalt, från 33% i linskärnan till över 80% på linsytan. Detta gör att kontaktlinserna har kvar 100 % av sin glideffekt efter en hel dags användning! Den höga vattenhalten bidrar till att friktionen minimeras mellan linserna och ögats ömtåliga vävnader, vilket ger en känsla av silkeslen komfort som varar hela dagen.

DAILIES TOTAL1 Multifocal har den bästa andningsförmågan och den högsta syregenomsläppligheten av alla endagslinser på marknaden, med mer än 6 gånger större andningsförmåga än traditionella kontaktlinser. Alltså idealiska endagslinser för dig som lätt får torra och trötta ögon.

DAILIES TOTAL1 Multifocal är anpassade för ålderssynthet och gör att du kan se bra både på långt och nära håll. De är endagslinser som används under en dag och sedan ska kastas efter varje användning.

Vi lagerhåller de flesta kontaktlinser men gällande vissa multifokala linser kan det medföra något längre leveranstid då dessa är beställningsvara. Har du frågor gällande detta är du välkommen att vända dig till vår kundtjänst.