{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Bausch & Lomb

SofLens daily disposable 30p

SofLens Daily Disposable är en endagslins från Bausch & Lomb. Linsen är utformad för att ge användaren optimal synkvalitet och komfort hela dagen.

SofLens Daily Disposable är en endagslins från Bausch & Lomb. Linsen är utformad för att ge användaren optimal synkvalitet och komfort hela dagen. Dessutom är linserna enkla att hantera tack vare en ergonomiskt utformad blisterförpackning. SofLens Daily Disposable bygger på en avancerad optik som reducerar sfärisk aberration och ger en utmärkt synskärpa även i låg belysning. Linsen består av ett högvätskehaltigt material som håller den återfuktad och ger ett komfortabelt linsbärande från morgon till kväll.

Användning
Dessa endagslinser används vid ett tillfälle i max en dag och kastas där efter. Dagslinser är både bekväma och hygieniska att använda eftersom man sätter in ett nytt och fräscht par kontaktlinser varje dag.
Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.