{{c.message}}
  • {{selectedarticle.discountPercent}}%

Cooper Vision

Proclear 1 day 90p

Endagslins för dig med krav på komfort och längre bärtid.

Proclear 1 day är Cooper Visions nya endagslins som motverkar torra ögon-symptom tack vare ett speciellt linsmaterial - PC Hydrogel. Materialet gör linsen mer fuktig och mer komfortabel så att man kan bära linsen i fler timmar utan röda och irriterande ögon.
Jobbar du ofta vid en dator eller i andra ansträngande omgivningar såsom luftkonditionerade miljöer kan detta vara en lins för dig.

Information
Vi skickar 3 x 30-pack Proclear 1 day istället för 1 x 90-pack. Detta medför inga skillnader för dig som kund, utan priset och antalet linser är det samma som tidigare. Lägger du ett 90-pack i kundvagnen så omvandlas det alltså automatiskt till tre stycken 30-pack.

Användning
Dessa endagslinser används vid ett tillfälle i max en dag och kastas där efter. Dagslinser är både bekväma och hygieniska att använda eftersom man sätter in ett nytt och fräscht par kontaktlinser varje dag.
Var noga med att alltid följa din optikers rekommendationer för hantering och användning av kontaktlinser då bärschemat för linser är individuellt anpassat.